BRAAI WESTERPARK

BRAAI WESTERPARK lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 424 beoordelingen
1 jun 2020 om 15:40 Als je rond 14:00 uur eten besteld wat je om 20:15 uur bezorgd wenst te hebben en je levert dan alsnog ruim 45 min te laat dan heb je het niet begrepen. Zeker niet als je maïskolven ontbreken en je koolsla zeiknat is. En je reageert niet op mail. Slecht
31 mei 2020 om 21:22 Voor de 2e x hier besteld en weer was het heerlijk en nog goed warm. Levertijd voor een zondag was ook dik in orde!
30 mei 2020 om 7:02 Well wrapped. Really good foood!
29 mei 2020 om 21:28 Vandaag had ik een beetje pech. Mijj bestelling deed er 90 minuten over om bezorgd te worden - met overigens een erg vriendelijke bezorger. Ik had 1x spare ribs met friet en mayo besteld, ik kreeg 2x spare ribs zonder sides. Erg lekker, nog warm.
29 mei 2020 om 20:08 The food took way too long to arrive. I ordered one burger and it took 1,5 hours and I live just 8 minutes away from the restaurant. Ordered two beers one of which was a wrong one. Disappointed with the service.
17 mei 2020 om 10:42 Best burger in town.
12 mei 2020 om 20:12 Heerlijke hamburgers en patat
6 mei 2020 om 14:14 Helaas een slechte ervaring. Geen friet en koolsla gekregen. Ik bellen, zegt de meneer dat hij het na zal sturen. Helaas is het niet meer gekomen en waren ze onbereikbaar. Ik heb ze een bericht gestuurd, reactie: 'sorry, regel het maar met thuisbezorgd'
5 mei 2020 om 17:44 We didn’t get what we ordered, it took more than an hour to arrive (and we live around the corner from them) and the food was not very nice. Will not order there again...