BRAAI WESTERPARK

BRAAI WESTERPARK lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 329 beoordelingen
17 okt 2019 om 22:01 Al regelmatig de hamburger besteld, altijd even lekker. Dit keer de piri piri Chicken en wederom erg genoten!
13 okt 2019 om 21:30 - bezorger zegt 30min te hebben gewacht - 1.5u na bestelling werd het bezorgd, koud en hele kleine portie - de smaak van de spareribs is heerlijk maar bezorgen op deze manier is echt zonde
13 okt 2019 om 9:50 Helaas hebben ze veel veranderd: niet meer de knapperige Franse frietjes maar grote minder goed doorbakken friet. de knoflooksaus is minder lekker, de harissa saus is anders en het duurde een uur... Prima maar kan een stuk beter.
12 okt 2019 om 23:19 Het duurde ontzettend lang voordat het eten er was, en toen het er was, was het al koud. Erg jammer.
8 okt 2019 om 0:30 Heerlijk gegeten. Ik heb de kip piri piri besteld met maiskolf. De kip was lekker mals en zo smaakvol. De maiskolf was niet alleen boterig maar was goed gekruid. Bezorging was snel! Heerlijk gegeten
28 sep 2019 om 8:48 Eten was erg lekker, maar wel een beetje lauw. Bezorging was keurig op de aangegeven tijd.
26 sep 2019 om 10:23 I don’t normally do reviews but holy sh*t... The full monty burger with the pig belly was just insane. 10/10 would recommend and order again
22 sep 2019 om 20:53 Goede kwaliteit, mooie burger en de kip was mals en goed op smaak
16 sep 2019 om 23:46 The average : Decent ribs but nothing special. The bad : Pork belly portion was very small with little or no fat so lacking flavour. I find it hard to believe the fries were triple cooked. If they were cooked once I would be surprised - very poor.
16 sep 2019 om 6:25 Droge doorbakken vieze cheeseburger en friet vergeten te leveren.
2 sep 2019 om 8:31 Ik ben fan van de spare ribs van Braai, maar nu ook het buikspek besteld. Alles (spare ribs, buikspek en frietjes) was lekker en het was er op zondagavond met 35 minuten (ik woon dan ook dichtbij), maar € 13 voor 2 mini stukjes buikspek is echt idioot!
18 aug 2019 om 20:32 Super lekkere burgers en snel geleverd voor een zondagavond. We hebben genoten en gaan hier zeker vaker bestellen.